Mladší žačky smolně podlehly Plzni

Prvního říjnového dne v podvečer přijelo do Strakonic k dohrávce ligy mladších žákyň U14 družstvo z Plzně, které si nakonec odvezlo šťastné vítězství o jediný koš.

BK Strakonice x DBaK Plzeň 52:54.

Bodovaly a hrály: Bálková 18, Kratochvílová J. 10, Kopecká 8, Seidlová 5, Blahovcová 4, Taschnerová 3, Grecová 2, Kováříková a Kolingerová 1, Kratochvílová M., Křivancová L., Křivancová M., Tritová, Bartáčková 0.

Na včerejšek jsme měli naplánovanou dohrávku odloženého utkání. V prvním poločase jsme předváděli hru, kterou chceme hrát, a která je charakteristická pro Strakonice – hra založená na rychlých protiútocích. Stav v poločase byl +8 pro nás.

Ve druhé polovině zápasu jsme však zaspali v obraně. Než jsme se stihli postavit k hráčce, ta už zahajovala útok na druhou stranu. Neproměnili jsme spoustu jednoduchých košů a nedařilo se nám.

Holky se ale nevzdaly a bojovaly až do konce. Bohužel se štěstí přiklonilo na stranu Plzně a prohráváme o 2 body.

Výborný výkon předvedla opět Niki Bálková, v obraně vynikala Klárka Taschnerová. Anička Blahovcová měla perfektní „čich“ pod košem a vždy věděla, kde stát. Velké zlepšení bylo vidět u Lucky Grecové.
Pochvalu za bojovnost a pevné nervy zaslouží celý tým.

Holky, jen tak dál!

Připravila trenérka týmu Natálie Breibischová