Jaké bude mít BK Strakonice zastoupení v soutěžích 2024/2025?

Nová sezona pod bezednými koši se kvapem blíží, odstartuje už za necelé dva měsíce. V jakých soutěžích bude mít zastoupení BK Strakonice?

I. liga žen

Prvoligové ženy odstartují nový ročník pod bezednými koši o víkendu 21. – 22. září na domácí palubovce. V sobotu přivítají BSK KP Brno a druhý den BC Benešov.

II. liga žen

Klub tentokrát přihlásil i druhou ligu žen. Ta roztočí svá kola stejně jako první liga, tedy o víkendu 21. – 22. září. Jihočešky ve STARZ hale vyzvou HB Basket Praha a Sokol Kladno.

Celostátní liga juniorek

Juniorky v minulé sezoně opustily nejvyšší soutěž, takže budou účinkovat v áčkové skupině Celostátní ligy. Její začátek je naplánovaný na víkend 28. – 29. září, kdy Strakonice přivítají béčka Sparty a pražských Tygrů.

Extraliga kadetek

Basketbalistky do sedmnácti let se po roční pauze mohou těšit na boje v nejvyšší soutěži. Vstoupí do ni o víkendu 21. – 22. září, kdy pod domácími koši změří síly s Ústím nad Labem a Tygry Praha.

Liga starších žákyň

Soutěž starších žákyň odstartuje úvodním dvoukolem o víkendu 28. – 29. září. Celek od Otavy doma přivítá Tygry Praha a Slovanku.

Liga mladších žákyň

Liga mladších žákyň je první soutěží, která se o slovo v nové sezoně přihlásí. Začne už o víkendu 14. – 15. září, kdy Strakoňandy doma vyzvou Karlovy Vary a Tachov.

Minižákyně

Dále starší, mladší a nejmladší minižákyně budou startovat v oblastním přeboru a na nadregionálních turnajích.