Nejmladší sbíraly cenné herní zkušenosti

Nejmladší tým strakonických basketbalistek odjel v neděli sbírat první zápasové zkušenosti na tradiční smíšený turnaj do Tábora.

Bilance 2 výhry a 2 pro hry pro nás není důležitá, cílem bylo dát všem stejnou příležitost. Asi polovina vůbec poprvé oblékla dres BK Strakonice.

V prvních dvou zápasech proti Týnu n. Vltavou a dívkám z Tigers ČB jsme předvedly pěkné přihrávky a individuální akce. V dalších dvou zápasech nás zaskočili zkušenější a urostlejší chlapci, i přesto jsme se dokázaly prosadit.

Bodově vynikala Eliška Blahová s Kájou Kramlovou, zlepšení ukázala Elen Mourková a Veru Křivancová. Odvahou se blýskla Lili Pňáčková a urostlejších kluků se nezalekla Niki Tyrpeklová. Mezi staršími se herně neztratili ani benjamínci Anežka Šrámková a Jolanka Zlochová.

Bodovaly a hrály: Eliška Blahová 26, Karolína Kramlová 20, Míša Šrámková 10, Sofie Novotná 10, Lili Pňáčková 10, Elen Mourková 8, Veronika Křivancová 8, Tereza Molkupová 8, Zari Barachevska 6, Agáta Žáková 4, Klára Pitrová 4, Jolana Zlochová 2, Mari Kopchenko, Anežka Šrámková, Niki Tyrpeklová.

Pochvalu si zaslouží všechny holky především za snahu a bojovnost!

Připravila trenérka týmu Alena Jeništová