Letní střelba protidrogových košů startuje

Miroslav Vondřička vzkazuje všem členům strakonického basketbalu – využijte volný čas ke zlepšení své kvality, jednou z cest je prázdninová střelba.

Trochu její historie…

Prázdninová střelba začala u nás u dívek ročníku narození 1949 s názvem 1000 šestek o nanuka. Vyhrála Hanka Pilná a stala se naší oporou ve střelbě. Dnes jsou nejlepšími střelkyněmi druhé ligy sestry Kuncipálovy.

Proč?
Zeptejte jich na počet o prázdninách odstřílených pokusů.

Později změna názvu – protidrogové koše a dokonce byla zřízena na ČBF komise, která dávala nejpilnějším odměny. Bohužel ta podpora skončila. Že hra střelce potřebuje, není nutno komentovat. I když byla akce zapomenuta, my se u nás snažíme a musíme se snažit pokračovat.

Děti mohou střílet kdekoli, pro náročnost je dobré, aby si zapisovaly počet pokusů a počet daných (odpovědnost). Ale hlavně, ať střílí.

Navíc v pondělí, středa, pátek je možnost společné střelby na plaveckém stadionu. Sraz vždy v 15.00 u vstupu na plavečák. Po střelbě je možnost využití bazénu, i pro doprovodné osoby.

Záznam o odstřílených pokusech na plavečáku povedou zástupci klubu (Honza, Martin), domácí střelbu předají děti svým trenérům.

Ceny nejpilnějším budou předány při zahájení podzimních soutěží.