Jedenáctky ovládly turnaj v Klatovech

V neděli 14. ledna se nejmladší minidívky vypravily do Klatov. Turnaj byl pro nás poslední zápasovou přípravou na kvalifikaci o mistrovství České republiky.

Výsledky:

BK Strakonice – BK Klatovy 147:6.

BK Strakonice – Tygři Praha 48:45.

BK Strakonice – USK Praha 50:27.

V prvním zápase jsme si připsaly naši nejvyšší výhru v sezóně proti domácím holkám z Klatov. Nutno ale podotknout, že soupeřky s basketem teprve začínají.

V druhém zápase nás čekali Tygři Praha. Do zápasu jsme nevstoupily dobře, ale ve třetí čtvrtině jsme se konečně dokázaly dotáhnout a dokonce jít do vedení. Závěr byl velmi vypjatý, hrál se agresivní basketbal. Nakonec jsme se radovaly z těsné výhry o 3 body a zásluhu na tom má naše týmová hra.

Jako poslední jsme nastoupily proti holkám USK Praha. První poločas byl z naší strany velmi pomalý, plný chyb v obraně i útoku. Ve druhém poločase už jsme soupeři pomalu odskočily a z Klatov si tak odvážíme 3 výhry.

Pochvalu zaslouží celý tým, opět se ukázalo, na čem musíme zapracovat v tréninku. Velké poděkování rodičům, kteří nás podporovali a zvládli v mrazivém prostředí haly přečkat celý den.

Připravila trenérka týmu Nikola Drnková