Mladé basketbalistky po dvou měsících vynucené přestávky trénovaly

Ve středu 6.5.2020 absolvovaly hráčky BK Strakonice po dvou měsících první společný trénink. Probíhal ve venkovních prostorách a děvčata na něj od sportovní haly vyrazila v klubových rouškách, které vznikly díky šikovným rukám naší trenérky“ Pavčiny“ v Rovné. Na atletickém oválu byly zařazeny prvky dynamického strečinku a cvičení na bosse, výběh do přírody nebo jízda na in-line bruslích. Podle současných předpisů pracovala děvčata v malých skupinkách.  Po dvou měsících individuální domácí přípravy, kdy se hráčky udržovaly v kondici podle trenéry sestavených tréninkových plánů si společný trénink náramně užily.

„Od příštího týdne tj. 11. května k přípravě připojíme i vnitřní sportovní halu,“ zmínil trenér a předseda klubu Jiří Johanes. Zítra čeká děvčata další tréninková porce. K tréninku využijeme cyklistických kol, basketbalových míčů a na závěr posílíme zejména střed těla CORE.

Společně jsme se rozhodli, že klubové roušky zpeněžíme – dobrovolné finanční příspěvky od trenérů, hráček a příznivců basketbalu ve Strakonicích předáme dětskému oddělení Nemocnice Strakonice, a.s. O výši vybrané částky a termínu předání Vás budeme včas informovat.

 

Za dobrovolné příspěvky všem předem děkujeme!!!

 

P.S.

Basketbalistky a trenéři BK Strakonice posílají pozdrav i Ing. Dáše Divišové. Připojíte se k nám?

 

 Mgr. Petr Martínek-tiskový mluvčí BK