Mladší minižákyně si zahrály na nadregionálním turnaji v Praze

Mladší minižákyně BK Strakonic odehrály další kolo nadregionální turnaje. Sice jsme z Prahy výhru nepřivezli, ale dnes jsme narazili na velmi silné a kvalitní soupeře, což pro nás bylo výbornou prověrkou a přípravou na blížící se NF. Bylo fajn si zahrát proti dívčím týmům.

Tygři Praha – BK Strakonice 37:35 (26:23).

Bojovný, pěkný zápas, oba týmy staví svoji hru na rychlém přechodu do protiútoku, těsné obraně a týmové spolupráci.

Ve druhé čtvrtině nám soupeř odskočil na rozdíl až 14 bodů. Holky zaslouží pochvalu za bojovnost, nevzdávaly se a ještě do poločasu jsme dokázali snížit na 26:23.

Druhý poločas byl opět bojovný, bohužel jsme si nedokázali získat vedení na svoji stranu (škoda neproměněných podkošových příležitostí), soupeř nám pokaždé odskočil. Ještě pár minut před koncem jsme prohrávali o 6 bodů (37:31), holky bojovaly až do samotného konce zápasu, rozdíl o jeden koš s takto kvalitním soupeřem je pěkný.

BK Strakonice – BK Žabiny Brno 29:54 (10:27).

Ve druhém utkání jsme měli problém poprat se s výškovou převahou soupeře a jejich „zalezlou obranou“. Soupeř měl v nohách o zápas méně a nám začaly docházet síly. Přesto holky statečně bojovaly, na lepší výsledek s tímto soupeřem to dnes nebylo.

Bodovaly a hrály: Zemanová V. 22, Gábiková M. 18, Petelová L. 15, Holínová V. 2, Mrázová B. 2, Hátlová V. 2, Čapková E. 2, Reiterová N. 1, Pomajzlová A., Seidlová N., Půroková K., Krautstengelová N., Lintnerová E.

 

Připravila trenérka týmu Zuzana Karoĺová