Mladší žákyně si připsaly další dvě výhry

Mladší žákyně
Mladší žákyně BK Strakonice byly o uplynulém víkendu na domácí palubovce stoprocentní – v sobotu porazily Sokol Nusle a druhý den HB Basket.
BK Strakonice – TJ Sokol Nusle 100:32 (37:2, 29:13, 80:19).
Utkání se slabším soupeřem bylo v naši režii od samotného začátku. Po první čtvrtině, která skončila velkým rozdílem (37:2) jsme postupně skóre navyšovaly a utkání s přehledem dovedly do vítězného konce. Dařilo se Grossové, Polenové, v bojovnosti vyčnívaly Mrázová a Holínová.
Body: Grossová 24, Sharkan 15, Karolová, Mrázová 14, Holínová 9, Polenová 8, Mlnaříková, 6, Hátlová 4, Šťastná, Bartáčková, Karasová 2
BK Strakonice – HB Basket Praha 60:47 (20:10, 28:29, 47:37).
Zatím nejtěžší utkání ve skupině žákovské ligy. S týmem HB basket Praha jsme bojovaly o první místo v tabulce naší skupiny. Utkání jsme začaly velmi dobře a brzy jsme se dostaly do vedení. Zbytečnými chybami a nedanými šoupáky jsme soupeřky vrátily do utkání. Druhý poločas jsme nastoupily s odhodláním zvítězit. Bojovný výkon a velmi dobrá obrana po celé hřišti donutily soupeřky k více chybám a nám skóre postupně narůstalo.  Dařilo se Grossové, Karolové, Kotrčové, Mrázové, výtečná v obraně a ziscích byla Holínová. Velká pochvala všem hráčkám za předvedený výkon a příkladnou bojovnost.
Body: Kotrčová 18, Grossová 13, Karolová 8, Holínová, Sharkan 6, Zemanová 4, Mlnaříková, Mrázová 2, Hátlová 1.
Připravila trenérka týmu Jaroslava Bernasová