Mladší mini z Budějovic s jednou výhrou

Mladší minižákyně BK Strakonice dohrávaly v sobotu 16. prosince odložené zápasy oblastního přeboru v Českých Budějovicích.

Tigers České Budějovice d – BK Strakonice 32:49 (22:23).

Do zápasu jsme vstoupili výborně, naší aktivní hrou jsme si vytvořili slibný náskok 15:0, soupeři jsme nedovolili prvních 5 minut vstřelit koš.

Bohužel špatně volenými přihrávkami a chybám v obraně soupeř dokázal do poločasu náš náskok snížit na rozdíl 1 bodu. Třetí čtvrtina nám vyšla skvěle (19:2) a závěr zápasu jsme si již pohlídali.

Tigers České Budějovice d – BK Strakonice 55:51 (22:27).

Opět úvod zápasu patřil nám, naší bojovností jsme rychle vedli 7:0. Oba týmy bojovaly o každý koš, 2 minuty před poločasem soupeř otočil skóre na 18:17 ve svůj prospěch. Do poločasu ale Strakoňandy díky zlepšené obraně a tlaku na míč otočily skóre opět na svoji stranu a do druhé půle jsme šli s náskokem 5 bodů. Ve třetí čtvrtině jsme skóre ještě o 3 body díky bojovnosti navýšili, závěrečná část nám bohužel nevyšla, začali jsme se až příliš bát a nehráli, co umíme, nechávali jsme soupeře až příliš snadno zakončovat.

Dařilo se Johy Viererové, Niki Bálkové, pochvalu za odvážnou hru zaslouží mlaďoučká Eliška Zemanová.

Bodovaly a hrály: Bálková N. 29, Viererová J. 23, Blahovcová A. 12, Zlochová A. 11, Šefčíková B. 6, Šlapáková A. 4, Zemanová E. 4, Zelenková L. 4, Tritová V. 4, Bálková A. 2, Valíčková T. 1, Taschnerová K., Bartáčková C.

Připravila trenérka týmu Zuzana Karoľová