Startují pravidelné nedělní kvízy. Hrajte s námi o zajímavé ceny

Ostatní

Basketbalový klub Strakonice,

Vás – hráčky, příznivce nebo jenom tak zve do pravidelných nedělních kvízů…

 

I když jsou tělocvičny pořád zavřeny na několik západů, přišel čas si pořádně zahrát a vyplavit trochu adrenalinu. Česká basketbalová federace připravila pro všechny svoje fanoušky pravidelný nedělní on-line kvíz. S basketbalovou tématikou. O hodnotné ceny. První vysílání proběhne už tuto neděli od 18:30 na facebookovém profilu @ceskybasketbal.

Nebýt této všeobecně nešťastné situace, patřil by dál víkend hře pod bezednými koši. Naším cílem je dva (volné) dny na konci týdne basketbalu postupně vracet, i když za současných podmínek pouze ve virtuálním světě. Určitě jste již zachytili pravidelnou střeleckou soutěž Kooperativa NBL Shoot out, která je vysílána v tradiční hrací dny Kooperativa NBL, tedy ve středu a sobotu. Nyní přicházíme s dalším, více interaktivním a zábavným projektem. Pojďte si s námi vyzkoušet své basketbalové znalosti v on-line kvízu Kahoot.

Kdo jste byl na Hyundai FINAL Four v Plzni nebo na posledním reprezentačním zápase v Pardubicích, určitě Kahoot dobře znáte. Tehdy jste měli možnost zahrát si ho společně s kostkou nad středovým kruhem. Tentokrát přijde kvíz rovnou k vám domů.

 

Známé tváře v každém díle

Naším cílem je každý pravidelný nedělní kvíz, jehož začátek je v 18:30, spojit s jedním z reprezentantů. Je nám velkou ctí, že prvním dílem provede fanoušky společně s Jiřím Kalembou rozehrávač národního týmu, jenž se přihlásil do NBA draftu 2020, Vít Krejčí. Ten se s námi spojí přímo ze Zaragozy.

 

Kdo si hraje, nezlobí. A taky něco vyhraje

Co by to bylo za soutěž, kdybychom pro vítěze neměli připravené ceny. V prvním kole čekají na hráče, kteří obsadí pozice na stupních vítězů, zajímavé ceny od společnosti Lemansport, která je výhradním distributorem míčů Molten pro Českou republiku:

  1. místo – voucher v hodnotě 2 500 Kč
  2. místo – voucher v hodnotě 1 500 Kč
  3. místo – voucher v hodnotě 1 000 Kč

 

Co potřebujete

Je to jednoduché:

– stačí sledovat sociální sítě @ceskybasketbal, kde se dozvíte unikátní kód pro vstup do hry

– být online v neděli v 18:30 a sledovat přímý přenos

– mít u sebe mobilní telefon a v něm staženou aplikaci Kahoot, případně je možné hrát i přes webové rozhraní kahoot.it

– zaslat co nejvíce správných odpovědí v co nejrychlejším čase

– vše si společně s námi užít

Těším se na vás v neděli.

 

https://www.cbf.cz/ostatni/kratke-zpravy/startuji-pravidelne-nedelni-kvizy-hrajte-s-nami-o-zajimave-ceny.html

https://www.facebook.com/events/921551374953268/