Závěrečná dokošná se vydařila na výbornou

I. liga žen
V pátek 26.6.2020 si za slunného počasí u koupaliště v Habeši dali dostaveníčko přátelé ženského basketbalu ve Strakonicích. V průběhu dne dorazili, jak hráčky jednotlivých týmů, trenéři, rodiče, maminky-hráčky s dětmi, příznivci i podporovatelé klubu. Zkrátka prima parta, která se i za přispění DJ Františka Mareše, dobrého občerstvení a hezkého počasí dokonale bavila. Nové bylo / od trenérů /předání diplomů, medailí, upominkových předmětû či květin jednotlivým hráčkám BK. K tomu si ty mladší zahrály i vybíjenou. Starší zase  příjemně pokecaly – zkrátka všichni si akci dosyta užili.
Rozloučili jsme se společně se sezonou 2019/2020, která byla z našeho pohledu jistě úspěšná. Dokošnou 2020 navštívilo celkem 128 lidí. Jenom dítek věnujících se basketbalu se sešlo bezmála 60.
Tak to je bezva, neboť ženský a dívčí basketbal znovu dokázal všem, ze má ve Strakonicích dlouholetou tradici. Vám všem moc děkujeme za podporu v průběhu sezóny. Hráčkám a trenérům – Zuzce, Radce, Nikole, Markétě, Pavčině, Berny, Mužkovi a Johnymu přejeme hezké prázdniny.
Poděkování patří i manželům Polákovým za bezvadné prostory, organizaci tohoto baskeťáckého posezení.
Diky Vám všem a v srpnu na soustředění v Písku – AHOJ🏀🏀🏀.