Ženy čeká šňůra mistrovských duelů

I. liga žen

Basketbalistky BK Strakonice čekají po několika týdnech pauzy tři mistrovská utkání Ženské basketbalové ligy během týdne.

Odloženy jsou zápasy s USK ZVVZ Praha na žádost pražského týmu a následně i zápasy v Trutnově a doma s KP Brno. Ty z důvodu karantény ve strakonickém týmu. To však bylo ještě v první polovině prosince.

Od pondělí 21. prosince se již strakonické hráčky začaly připravovat společně. Po volných vánočních svátcích se ke společné přípravě sešly nyní v neděli a začaly ladit formu na náročnou šňůru zápasů.

Ten první je na řadě již ve středu 30. prosince. „Den před Silvestrem odehrajeme od 14 hodin odložené domácí utkání s KP Brno. Další utkání nás čekají po Novém roce. Hned v neděli 3. ledna přivítáme na domácí palubovce od 16 hodin mistrovský celek ZVVZ USK Praha. Ve středu 6. ledna od 17.45 hodin přivítáme SBŠ Ostrava a v sobotu 9. ledna nastoupíme na hřišti Slovanky, kterou jsme doma na začátku prosince porazili,“ doplnil k nejbližšímu našlapanému programu strakonického celku trenér Petr Martínek.

Zápasy se stále ještě budou hrát bez diváků, ale fanoušci BK Strakonice nemusejí zoufat. Svůj celek mohou vidět z přímého přenosu ve všech zápasech. „Utkání mohou fanoušci sledovat na www.tvcom.cz,“ vzkazuje příznivcům strakonického basketbalu Petr Martínek.

 

Zdroj: https://strakonicky.denik.cz/ostatni_region/basketbalistky-ceka-snura-mistrovskych-duelu-20201229.html