Mladším minižákyním se vyhrát v Českých Budějovicích nepodařilo

Minižákyně Mládež

K dalším zápasům oblastního přeboru odcestovaly mladší minižákyně BK Strakonice v sobotu 23. října do Českých Budějovic (tentokrát pouze s 11 hráčkami).

Tigers České Budějovice: BK Strakonice 58:40 (28:19).

Do zápasu jsme vstoupily velmi dobře, rychle jsme vyhrávaly 6:0. Pak se ale také probral náš soupeř a bojovalo se o každý míč. První čtvrtina byla vyrovnaná (12:11), od druhé čtvrtiny se nám ale soupeř bodově začal vzdalovat. K vidění byl rychlý bojovný basketbal, oba týmy zakládaly svoji hru na rychlém přechodu do protiútoku.

Tigers České Budějovice: BK Strakonice 47:38 (19:19).

Opět pěkný, rychlý, bojovný basketbal. Po první čtvrtině svítilo na ukazateli skóre 12:11 pro soupeře, v poločase vyrovnaný stav 19:19, před poslední částí se šlo na hřiště za stavu 29:28.

První půlka poslední čtvrtiny nám vyšla perfektně, vytvořily jsme si 7 bodový náskok. Bohužel závěr zápasu se nám nepovedl, soupeř se svými zkušenými hráči skóre otočil a prohra o 9 bodů vzhledem k vyrovnanému zápasu mrzí.

Všech 11 hráček, které nastoupily, zaslouží velkou pochvalu, potěšující je zapojení mladších hráček do týmu.

Bodovaly a hrály: Gábiková M. 17, Zemanová K. 14, Petelová L. 14, Hátlová V. 13, Mrázová B. 12, Čapková E. 3, Kopecká A. 2, Půroková K. 2, Seidlová N. 1, Brabcová L., Pomajzlová A.

 

Připravila trenérka týmu Zuzana Karoĺová