Víkendová výhra a prohra kadetek

Kadetky Mládež

Po pěti odehraných kolech mají strakonické kadetky bilanci čtyři vítězství – jediná porážka a v tabulce jim patří pěkná šestá pozice. O uplynulém víkendu uspěly v Trutnově, ale druhý den prohrály v Hradci Králové.

 

BK Loko Trutnov – BK Strakonice 52:75.

V sobotu jsme v Trutnově podali solidní výkon. Po výborném začátku se soupeři sice podařilo snížit na 20:24, ale v dalším průběhu jsme náskok ve skóre navyšovali. Střelecky se zaskvěla Klára Petelová. Vítězství dostalo hodnotu nedělním vítězstvím Trutnova nad USK Praha.

Za BK hrály a střílely: Petelová 18, Žáčková 17, Bernasová 14, Bittnerová 11, Půroková 8, Pešková 4, Čížková 2, Myslivcová 1

Sokol Hradec Králové – BK Strakonice 72:54.

Za BK hrály a střílely: Bernasová 12, Pešková 11, Petelová a Žáčková po 8, Půroková, Čížková a Myslivcová po 4, Bittnerová 3.

Do nedělního utkání jsme vstoupili vlažněji nicméně v poločase byl stav nerozhodný. Ve třetí čtvrtině jsme se dostali do čtyřbodového vedení. Naše dva herní výpadky ve třetí a poslední čtvrtině využil soupeř k zisku rozhodujícího náskoku. Přestalo se nám dařit v zakončení a soupeř se velmi často dostával do rychlých protiútoků. Vzhledem k předvedeného hře je výše prohry krutá.

 

Připravil trenér týmu Jiří Johanes