Mladší mini přivezly z Plzně druhé místo

V sobotu 14. října odcestovaly mladší minižákyně BK Strakonice do Plzně, kde se zúčastnily prvního kola nadregionálního turnaje kategorie U12.

BK Strakonice – Sokol Horní Počernice 31:8 (18:4).

Proti klukům z Horních Počernic jsme si již v první čtvrtině vytvořily náskok 12:0, který jsme postupně navyšovaly. Naše hra ale nebyla jakou umíme, dopouštěly jsme se zbytečných ztrát a neproměnily jsme jasné podkošové šance.

DBaK Plzeň – BK Strakonice 40:26 (16:11).

Do zápasu proti pozdějšímu vítězi turnaje jsme nevstoupily vůbec dobře, měly jsme až moc velký respekt z výškové převahy soupeře. První část hry jsme prohrály 12:0. Od druhé čtvrtiny se naše hra výrazně zlepšila, přestaly jsme se bát a hrály naši hru. Do poločasu jsme skóre dokázaly snížit na 16:11.

Druhý poločas byl bojovný z obou stran, výšková převaha a naše nedostatečné pokrytí náběhu soupeřek do šestky rozhodlo o výhře Plzně.

Tygři Praha mix – BK Strakonice 28:48 (13:28).

Zápas, ve kterém jsme soupeře přehrály rychlými protiútoky, zlepšenou obranou a týmovou spoluprací.

Na turnaji jsme obsadili druhé místo, střelecky se dařilo Sylvě Zelenkové, potěšující je, že všech 14 hráček se zapsalo do střelecké listiny.

Na turnaji bodovaly a hrály: Zelenková S. 22, Zlochová A. 15, Viererová J. 12, Bálková N. 10, Blahovcová A. 8, Zelenková L. 8, Taschnerová K. 6, Šlapáková A. 6, Valíčková T. 4, Šefčíková B. 4, Tritová V. 4, Bálková A. 2, Křivancová M. 2, Bartáčková C. 2.

Připravila trenérka týmu Zuzana Karoľová