Starší minižákyně ovládly oblastní přebor

V neděli 28. dubna odehrála naše kategorie U13 poslední dvě utkání před samotným mistrovstvím České republiky a zároveň finálový turnaj OP v Českých Budějovicích.

Odehráli jsme dvě utkání proti dívkám a v obou jsme dokázali vyhrát. První bylo z naší strany o něco méně vydařené, kdy jsme se nemohli dostat v prvním poločase do herního tempa a měli jsme příliš velký respekt k soupeři v průběhu druhého poločasu jsme přitlačili v obraně a tím získali míče, dostali jsme se více do pohody a vytvářeli jsme si hezké pozice, které jsme proměňovali.

Ve druhém zápase jsme od začátku určovali tempo hry, těsná obrana po celém hřišti nám přinášela body, pohledné akce a bodování celého týmu nás dovedlo k jednoznačné výhře a zároveň ke zlatým medailím. Pochvalu si zaslouží 100% celý tým, ale i rodiče, kteří nás hlasitě podporovali v hledišti.

BK Strakonice – Tigers ČB dívky 50:28.

Tigers ČB dívky – BK Strakonice 25:67.

Bodovaly a hrály: Kopecká A. 29, Křivancová L. 14, Seidlová N. 12, Křivancová M. 11, Kratochvílová J., Mašková A. po 10, Kratochvílová M., Bartáčková C., Kovaříková K. po 6, Taschnerová K. 4, Kolingerová L. 3, Grécová L., Zlochová A., Blahovcová A. po 2.

Připravila trenérka týmu Kristýna Kotrcová