Dvanáctky obsadily dvanácté místo

V termínu 5. – 7. května se naše dvanáctky zúčastnily mistrovství České republiky v Praze, které bylo uspořádané týmem Basket Slovanka.

Do hlavního města jsme odcestovaly v oslabené sestavě, protože nám chybělo několik hráček základní sestavy z důvodu jejich nemocnosti. Předem jsme už věděly, že nás nečeká nic lehkého.

Ve skupině A na nás čekaly loňské vítězky z Hradce Králové a domácí hráčky Slovanky. Bohužel jsme se nedokázaly prezentovat hrou, kterou jsme chtěly ukázat, ale bojovaly jsme, co to šlo.

Poslední místo ve skupině nás rovnou poslalo do boje o 9. až 12. místo, kde na nás čekaly týmy z Litoměřic, Kladna a Prostějova. Bohužel jsme ani jedno utkání nedovedly do vítězného konce a obsadily jsme konečné 12. místo.

Samozřejmě je na čem pracovat a některé věci pilovat a zlepšovat, ale i přesto si holky zaslouží velkou pochvalu za bojovnost. Děkujeme všem rodičům za podporu z hlediště i mimo něj.

Bodovaly a hrály: Kopecká A. 28, Gornická A., Kratochvílová M. 13, Kratochvílová J. 12, Seidlová N. 10, Půroková K. 7, Křivancová L. 6, Blahovcová A. 2, Zlochová A. 2, Kovaříková K., Tritová V., Šlapáková A., Křivancová M. 0.

Připravila trenérka týmu Kristýna Kotrcová