B-tým nejmladších hrál v Táboře

V neděli 12. listopadu se naše nejmladší naděje vydaly na další zápasy oblastního přeboru do Tábora.

Sršni Písek B – BK Strakonice 10:36.

Jako první nás čekal zápas se Sršni z Písku. Od začátku jsme byly favoritem utkání. Holky bojovaly o každý míč, vytvářely rychlé protiútoky a velmi těsnou obranu.

BK Strakonice – BK Tábor mix 20:31.

Začátek utkání se nám vůbec nevyvedl, ale i tak to holky nevzdaly. Poznaly, že se soupeřem se dá hrát vyrovnaný basketbal. Chybělo nám trochu basketbalového štěstíčka při zakončování jednoduchých podkošových šancí.

V obraně se nám velmi líbila Terka Čechová a Eliška Srbová. V útoku vynikala Eliška Krejsová a Melissa Kníže. Potěšil zlepšený výkon Bety Kučerové a Aničky Vadlejchové.

Za oba dva zápasy musíme pochválit všechny strakonické hráčky. Každá předvedla skvělý výkon. Z naší strany to byly zatím dva nejpovedenější zápasy za tuto sezónu, a věřím, že když budou holky na tréninku makat dál, budeme se zlepšovat čím dál tím víc.

Bodovaly a hrály: Krejsová E. 10, Kníže M. 9, Vadlejchová A. 7, Srbová E. 6, Vadlejchová E., Tomanová K., Minaříková P., Kučerová B. a Čechová T. po 4, Kotrchová V. a Holmanová K. po 2, Čapková R., Mašková L., Bártová Š. 0.

Připravila trenérka Natálie Breibischová